OBIECTIVE ÎN ÎMPREJURIMI

 

 

Dacă te-ai hotărât să vizitezi şi câteva obiective şi ai timp de-o plimbare,
îţi recomandăm:

Râşnov

DINO Park şi Cetatea Râşnov - 15 minute

DINO Parc – unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa.
DinoParc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat în apropiere de Cetatea Râşnov. Tot aici găsiţi căsuţe în copaci, cinematograf, dino-restaurant, tiroliene, laser-shooting, dar şi un punct de interes ştiinţific paleontologic în care copii şi adulţii pot afla mai multe informaţii despre dinozauri şi preistorie.
Şi dacă tot eşti în zona, recomandăm să faci un mic popas şi la Cetatea Râșnov, una din cele mai bine păstrate cetăţi ţăraneşti dinTransilvania. Cetatea Râşnov s-a numit „Cetate Țărănească” deoarece principala ocupaţie a locuitorilor ei era agricultura.
Şi să nu uităm, Revista Conde Nast Traveler a publicat în 2015 o listă a celor mai frumoase zece castele care merită vizitate pe timp de iarnă şi Cetatea Râșnov a fost unul dintre ele.

image
Brașov

Paradisul Acvatic - 5 minute

Dacă vrei sa rămâi în Braşov, în afara obiectivelor turistice atât de cunoscute şi apreciate, îţi mai putem recomanda să te relaxezi la Paradisul Acvatic (distanţă de 5minute), aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant şi terase.

image
Brașov

ZOO Brașov, Parc Aventura - 10 minute

Daca eşti cu familia sau/şi prietenii şi doriţi să vă plimbaţi în aer liber, recomandăm Zoo Braşov.
Dacă tot eşti în zonă, îţi propunem să faci şi ceva mişcare înaer liber, Parc Aventura este o zonă de agrement pentru cei care vor distracţie şi adrenalină. Parc Aventura Braşov dispune de 14 trasee de dificultate progresivă.

image

 

Dacă vrei mai multe detalii sau alte sugestii, ne va face plăcere să
fim ghidul tău în concediu. Suntem aici să vă facem concediul cât mai plăcut.